Ny administrerende direktør i Lemminkäinen Norge, Ingrid Therese Tjøsvold
Ny administrerende direktør i Lemminkäinen Norge, Ingrid Therese Tjøsvold

Ingrid Tjøsvold ny toppsjef i Lemminkäinen Norge

Ingrid Therese Tjøsvold blir ny administrerende direktør i Lemminkäinen Norge. Hun har tidligere hatt flere lederstillinger innen veg- og entreprenørmarkedet.


Etter en grundig rekrutteringsprosess er det nå klart at Ingrid Therese Tjøsvold blir ny administrerende direktør i Lemminkäinen Norge, med oppstart 14. november.

 - Vi er glade for at Ingrid har takket ja til stillingen som administrerende direktør i Lemminkäinen Norge. Med hennes lange og brede ledererfaring er jeg sikker på at hun vil være en svært viktig bidragsyter i å styrke selskapet og vår posisjon i det norske markedet, sier Heikki Vuorenmaa, konserndirektør for asfalt i Lemminkäinen Group.

 

Flere toppjobber i Mesta

Tjøsvold kommer fra stillingen som administrerende direktør for RenoNorden Norge. Før dette var hun direktør for Business Support i Mesta, med blant annet ansvar for HR, IT, kvalitet, innkjøp, kommunikasjon og Mestas virksomhet i Sverige. Tjøsvold var også leder for Mesta Drift AS i perioden 2006 til 2011, og har også hatt omfattende lederansvar i selskaper som Rieber og Søn ASA og Hansa Borg Bryggerier AS.

- Jeg gleder meg til å bli leder for Lemminkäinens virksomhet i Norge, og ser fram til å ta tak i oppgavene som venter. Ikke minst ser jeg fram til å bli kjent med selskapet og alle som jobber i Lemminkäinen Norge. Jeg ser et stort potensiale i å styrke vår posisjon i et krevende, men voksende marked, sier Tjøsvold

Forsiden akkurat nå