Opphøyde gangfelt blir det flere av i Østfold i løpet av dette året og neste år. De som vil etablere dem, må gi anbud innen 8. september. (Foto: Anders Haakonsen)
Opphøyde gangfelt blir det flere av i Østfold i løpet av dette året og neste år. De som vil etablere dem, må gi anbud innen 8. september. (Foto: Anders Haakonsen) (Illustrasjonsfoto: Anders Haakonsen )

Ingen anbud på TS-tiltak i Østfold

11 .august gikk fristen ut for å gi anbud på trafikksikkerhetstiltak i Østfold. Ingen entreprenører benyttet muligheten. Allerede to dager senere ble oppdraget lyst ut på nytt, denne gangen med frist 8. september.

- Oppdraget ble først lyst ut 1. juli. Vi regnet med at entreprenørene skulle ha nok tid selv om det var ferie, sier byggeleder Steven Sjekkeland i Region øst.

- 7 entreprenører tok konkurransegrunnlaget. To av dem møtte opp på anbudskonferanse og ga utrykk for at de ville gi pris, men det gjorde de ikke. Når vi ikke får inn anbud, har vi flere muligheter, men vi har valgt å lyse ut oppdraget på nytt. Vi har fått signaler om at det vil gå bedre neste gang, sier Sjekkeland.

Flere forskjellige tiltak inngår i oppdraget. De viktigste er utbedringstiltak i kryss og etablering av fartsdumper, opphøyde gangfelt og passeringslommer.

Arbeidet skal utføres i kommunene Fredrikstad, Halden, Moss, Rygge og Sarpsborg mellom 29. september i år og 31. desember neste år.

De som deltar i konkurransen, må vedstå seg anbudene til 6. oktober.

 

 

Forsiden akkurat nå