Etter den lange og harde vinteren, blir det ikke mindre dramatikk i tredje sesong av «Vinterveiens helter».
Etter den lange og harde vinteren, blir det ikke mindre dramatikk i tredje sesong av «Vinterveiens helter». (Foto: National Geographic Nirdic)

Mandag startet ny sesong av «Vinterveiens helter»

Serien er inne i sin tredje sesong.

– Med den kalde og lange vinteren som var i fjor, blir ikke «Vinterveiens helter» - eller «Ice Road Rescue» som er den engelske tittelen - mindre dramatisk i denne runden, reklamerer National Geographics i en pressemelding. 

– Her er det spinnville utforkjøringer, ras og velt. Men det er først og fremst de norske bilbergerne - en modig, kompetent og herlig gjeng - som gjør at serien har så bred appell, sier programsjef Vibeke Lia i meldingen. 

Som tidligere er det bilbergerne Thord Paulsen i Odda, Bjørn Lægreid i Eidfjord og far og sønn Jo Roger og Ole Henrik Blengsli i Overhalla som seerne får følge.

Sesong tre startet innspillingen i november i fjor, og allerede i første episode blir det høydramatisk når Thord Paulsen og hans mannskap må hanskes med steinras i Odda som følge av ekstremt dårlig vær.

Tv-serien «Vinterveiens helter» - eller «Ice Road Rescue» ble sparket i gang i 2015, og var National Geographics første dokumentarserie utelukkende fra Norge. 

LES OGSÅ: Entreprenører fikk minst 6,3 millioner i bøter for dårlig vinterdrift forrige sesong

Forsiden akkurat nå