Trude Ørbech tok over som divisjonsdirektør for Rambøll Geo 1. mars.
Trude Ørbech tok over som divisjonsdirektør for Rambøll Geo 1. mars. (Foto: Melisa Fajkovic)

Hun er ny divisjonsdirektør for Rambøll Geo

Første mars tok Trude Ørbech over som divisjonsdirektør for Rambølls geoteknikere i Norge

Ørbech kommer fra stillingen som prosjektsjef i Rambøll, er sivilingeniør i geoteknikk fra NTNU og har mer enn 20 års erfaring som geotekniker, har fire år hos Multiconsult, og tolv år hos NGI (Norges Geotekniske Institutt).

Hun har flere års erfaring som fagansvarlig for geoteknikk av store og små transport- og anleggsoppdrag innenfor ulike planfaser, blant annet Sommero hotell på Solli plass i Oslo, det nye Nasjonalmuseet i Oslo, Grorud stasjon og Kolbotn stasjon. Hun har sittet i styret i NGF (Norsk geoteknisk forening) i fem år, og er for tiden også styreleder der.

Divisjonen hun skal lede har nesten 100 medarbeidere innen geofagfeltet. Disse jobber med alt fra undersøkelser i felt og lab til prosjektering og oppfølging i byggefase. Divisjonen er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Svalbard i nord, og hovedtyngden av geoekspertene befinner seg i Trondheim og Oslo.

Trude Ørbech peker på det hun mener er divisjonens styrke; at de samarbeider både på prosjekter og med faglig utvikling på tvers av kontorene i Rambøll over hele landet.

Forsiden akkurat nå