MASKINER & UTSTYR

Hesselberg starter samarbeid med Jonstad Auto i Alvdal

Leverandøren vil gi bedre tilbud til kundene i distriktet.

Jonstad Auto i Aldval skal hjelpe Hesselberg med service og reparasjoner.
Jonstad Auto i Aldval skal hjelpe Hesselberg med service og reparasjoner. Foto: Jonstad Auto
9. apr. 2021 - 11:48

Hesselberg inngår samarbeid med Jonstad Auto i Alvdal, og akter dermed å styrke sin service.

– Vi er stolt over å kunne fortelle at vi har inngått et samarbeid med Jonstad Auto på Alvdal, forteller Andreas Moe, Regionleder Øst i Hesselberg, i en pressemelding.

– Det er for å bedre responsen vår ovenfor kundene i distriktet. Jonstad Auto skal utføre service og andre reparasjoner på våre produkter, som et supplement til våre egne mekanikere, sier han.

Jonstad Auto ligger ved riksvei 3, midt mellom Oslo og Trondheim. Det er et servicesenter og verksted for lastebil og personbil, og selger i tillegg utstyr og deler til både industri og bileiere.

– Vi er opptatt av å holde kundene på veien og etterstreber god og rask service. I dag har vi 15 årsverk og er i stadig utvikling. Vi er glade for å kunne samarbeide med Hesselberg på service av utstyr og maskiner, forteller Øystein Müller i Jonstad Auto.

Tre ansatte hos Jonstad har fått opplæring og er klare til start.

– I tillegg oppretter vi et lager hos dem, med filter, olje og andre servicedeler. Vi tror dette samarbeidet vil bli til stor glede for våre kunder i distriktet, sier Andreas Moe.

– Selv når en følger strenge standarder, gir ny teknologi mulighet for bedre utnyttelse, påpeker Andreas Sandvin i Inmeta.
Les også

Strømnettet er fullt – eller?

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.