Inger Anne Tho Bjørvik.
Inger Anne Tho Bjørvik. (Foto: Rambøll)

Her er den nye markedssjefen for Samferdsel og byutvikling i Rambøll


Inger Anne Tho Bjørvik begynner i ny jobb som markeddsjef for Samferdsel og byutvikling i Rambøll. Det melder selskapet selv i en pressemelding. 

Bjørvik har erfaring innen strategi og forretningsutvikling fra Norsk Jernbanedrift og har klare ambisjoner for hvordan hun skal bidra til å styrke Rambølls posisjon i markedet, heter det i meldingen. 

LES OGSÅ: Therese Høy ansatt som ny prosjektleder i Statens vegvesen

– Jeg ønsker å tenke nytt rundt utvikling og jobbe for at Rambøll tar smarte strategiske grep for å posisjonere seg bestmulig for fremtiden. Jeg ble veldig motivert til jobben av Rambølls verdier og tankesett rundt samfunnsnytte og bærekraft. Dessuten synes jeg det er en unik mulighet til å bli med å bygge opp bransjens mest kundefokuserte salgsteam, sier hun.

– Inger Anne skal jobbe med å styrke samarbeidet med kundene, samarbeidspartnerne og leverandørene våre ytterligere, slik at vi sammen kan levere best mulige tilbud og prosjekter. Hun vil ha fullt fokus på samferdselsprosjekter, og får tilgang til hele Rambølls tverrfaglige nasjonale og internasjonale kompetanse, sier salgsdirektør Erlend Bere. 

LES OGSÅ: Kjell Håkon Helgesen er ny daglig leder i Foamrox

Forsiden akkurat nå