PROSJEKTER

Helt jevnt i Sørumsand

1,7 promille skiller de to laveste anbudene på en gang/sykkelveg i Sørum i Akershus. Øynebråten Anleggsteknikk fra Gol vil ha 24 735 225 kroner for jobben, Isachsen fra Nedre Eiker vil ha 24 777 444 kroner og 25 øre.

Her er det ikke hyggelig å gå. Alle er ikke så hensynsfulle som denne bilisten som gir fotgjengeren god plass selv om det kommer en stor bil i motsatt retning. Kontrollregningen av anbudene vil avgjøre hvem som skal bedre forholdene for myke trafikanter.
Her er det ikke hyggelig å gå. Alle er ikke så hensynsfulle som denne bilisten som gir fotgjengeren god plass selv om det kommer en stor bil i motsatt retning. Kontrollregningen av anbudene vil avgjøre hvem som skal bedre forholdene for myke trafikanter. Anders Haakonsen
14. des. 2017 - 15:56

10 entreprenører har gitt pris på oppdraget.

Etter de to laveste følger Huser Entreprenør fra Gjerdrum (25,134 mill.), Åge Haverstad fra Sør-Fron (26,032 mill.) og Trasé fra Bærum (26,991 mill.).

De øvrige fem har gitt anbud over 29 millioner.

Gang/sykkelvegen skal følge fylkesveg 171 øst for kommunesentret Sørumsand. Det ene endepuktet er krysset mellom fylkesvegene 171 og 172, det andre er krysset mellom fylkesveg 171 og den kommunale Monsrudvegen.

Halvparten av gang/sykkelvegen skal gå i egen trasé langs fylkesvegen. Her skal den gå under Kongsvingerbanen i kulvert, mens fylkesvegen går i bru over banen. Den andre halvparten skal gå parallelt med kjørebanen, bare skilt av en tre meter bred grøft.

Prosjekteringen er utført av Norconsult. Gang/sykkelvegen skal være klar til bruk i løpet av august 2019. Sørum kommune bidrar til finansieringen av prosjektet med tilskudd og forskuttering.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.