Idar Kirkhorn  overlater ledelsen i Trimble Solutions Sandvika (tidligere Vianova Systems) til Heidi Berg.
Idar Kirkhorn overlater ledelsen i Trimble Solutions Sandvika (tidligere Vianova Systems) til Heidi Berg. (Foto: Trimble)

Trimble Solutions legger lederkabal

Heidi Berg overtar etter Idar Kirkhorn som leder for Trimble Solutions i Norge

Etter 7 år som daglig leder i Trimble Solutions Sandvika vil Kirkhorn bruke mer tid på produktutvikling.

– Vi gjør nå noen justeringer i ledelsen, sier daglig leder Idar Kirkhorn i en pressemelding.

– Jeg går av som daglig leder ,og denne rollen erstattes av Heidi Berg i stillingen som leder forretningsutvikling Norge (Business Development Manager Norway).

– Heidi vil fronte våre aktiviteter i det norske markedet overfor kunder og samarbeidspartnere. Heidi kjenner den norske bransjen godt gjennom tett kundekontakt med rådgivere, entreprenører og byggherrer, som prosjektleder for FOU-prosjekter og gjennom arbeid i faglige foreninger og bransjekonferanser, forteller Kirkhorn.

Les også

Enda et godt år

 

Trimbles europeiske virksomhet innen programvareløsninger for samferdselsinfrastruktur opereres fra det amerikanske konsernets kontor i Sandvika utenfor Oslo.

– Vi har hatt jevn vekst over flere år og 2019 tegner til å bli enda et godt år for oss. Det er derfor med god samvittighet at jeg ved starten av det nye året går av som daglig leder og inn i annen stilling i selskapet, sier Idar Kirkhorn.

Les også

«Center of Exellence»

Etter 7 år som daglig leder i Trimble Solutions Sandvika er Kirkhorn klar for å bruke mer tid på produktutvikling; - Å jobbe med innovative løsninger for samferdselsbransjen er svært givende. Vi vil fortsette å innovere løsninger og yte profesjonell service og support som kundene mottar i dag.

Sandvika-kontoret har nylig overtatt ansvaret for det unike planleggingsverktøyet Quantm samt programvaren TILOS, et verktøy for fremdriftsplanlegging. Dermed har Norgesavdelingen styrket sin rolle som Trimbles «Center of Exellence» hva gjelder programvare for samferdselsbransjen, melder selskapet.

Les også

Forsiden akkurat nå