JOBB

Harald Rafdal overtar som toppsjef i YIT Infra Norge

Tidligere Mestasjef er tilbake i anleggsbransjen.

Harald Rafdal er ny toppsjef for YIT Infra Norge.
Harald Rafdal er ny toppsjef for YIT Infra Norge. Foto: YIT Infra Norge
14. jan. 2020 - 10:50

Harald Rafdal blir ny administrerende direktør for YIT Infra Norge, skriver konsernet i en pressemelding. 

– Vi er glade for å få Harald med på laget, som leder i en spennende fase for selskapet. Hans erfaring blir viktig i videreutviklingen av YIT Infra Norge som ekspert på bygging av krevende infrastruktur i det norske markedet, sier Harri Kailasalo, konserndirektør for infrastrukturprosjekter i YIT Corporation.

YIT Infra Norge er en del av YIT Infrastructure projects, med virksomhet i seks land i Skandinavia og Baltikum og lang konstruksjonserfaring innen krevende infrastrukturprosjekter, spesielt i byutviklingsprosjekter med langsiktige målsetninger knyttet til bærekraft. YIT Infrasturcture projects er en del av YIT Group, Finlands største konstruksjonsselskap med en betydelig posisjon i Nord-Europa. YIT Group opererer blant annet innen bygging av boliger, næringseiendom og infrastruktur, og har 10.000 ansatte i 11 land, heter det i meldingen.

Statkraft-sjef Christian Rynning-Tønnesen kan smile tilfreds over å ha lagt bak seg nok et rekordartet år.
Les også

Statkraft: Nest beste resultat noensinne

Bred ledererfaring

YIT Infra Norge har en stor portefølje av anleggsprosjekter, inkludert flere vannkraftprosjekter og veibyggingsprosjekter som Hjellestadveien i Bergen for Statens vegvesen.

Harald Rafdal kommer med erfaring fra en rekke lederstillinger i norsk næringsliv. Han har tidligere vært konsernsjef i Mesta og RenoNorden, og blant annet innehatt en rekke lederstillinger i Kværner og Aker-konsernet.

– YIT Infra Norge har et kompetent team av konstruksjonseksperter, omfattende erfaring og en sterk portefølje av prosjekter, noe som danner en solid plattform for videre vekst i det norske markedet. Jeg ser fram til å bidra til å posisjonere oss for nye prosjekter, samtidig som vi leverer høy kvalitet i oppdragene vi har for våre kunder i dag, sier Harald Rafdal i meldingen.

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (t.v.) med symbolsk åpning av nye miljøvennlige anlegg på Haakonsvern. Her med prosjektleder Klaus Ottar Klungland  i Forsvarsbygg.
Les også

Haakonsvern er blitt en fossilfri base

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.