Han blir ny direktør for samferdsel og byutvikling i Rambøll

Med fokus på kunden, marked, endring og utvikling, skal Terje Dengerud løfte området hos konsulentselskapet.

Foto: Rambøll
19. feb. 2019 - 09:38

-Det er spennende å se hvordan nye konkurranseformer utfordrer og endrer rådgiverbransjen. Jeg håper at min erfaring vil være nyttig i den utviklingen som skal skje fremover. Når vi får til et enda tettere samarbeid med entreprenørene vil dette bidra til bedre resultater for kunden, brukerne og samfunnet, mener Dengerud.

Dengerud kommer fra stillingen som direktør for Mesta Elektro. I tillegg har han allsidig erfaring innen strategi og forretningsutvikling fra selskaper som Coca Cola, Sønnico, Norwegian Contractors, han har også jobbet ti år med management consulting.

-Jeg er spesielt opptatt av kunden, marked, endring og utvikling, forteller han. Han tar over ledelsen i en markedsenhet i svært god driv og får ansvar for områder fra vei, bane, bru og geofag til byutvikling, plan og landskapsarkitektur. Nå skal det bygges videre på det gode grunnlaget som er lagt og samtidig jobbe for å være konkurransedyktig fremover.

-Det er veldig hyggelig å ønske Terje velkommen til Rambøll. Jeg er sikker på at han, sammen med ledergruppen i Samferdsel og byutvikling, vil løfte markedsenheten ytterligere, sier Ole-Petter Thunes, administrerende direktør i Rambøll i Norge.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.