– Godt fornøyd med WTC 2017

– Det er alltid spennende med store arrangementer, men utpå ettermiddagen på åpningsdagen var vi trygge på at det meste fungerte bra.

Tone Nakstad i NFF har hatt noen svært travle uker etter at hun begynte i jobben i april.
Tone Nakstad i NFF har hatt noen svært travle uker etter at hun begynte i jobben i april. Bilde: Bjørn Olav Amundsen
Bjørn Olav Amundsen
14. juni 2017 - 08:18

NFFs nye generalsekretær Tone Nakstad har ikke vært mer enn noen uker i stillingen, og fikk den tunge jobben med å håndtere arrangementet WTC 2017 i hendene fra første dag.

– En av de aller første arbeidsdagene mine i april var et 11 timer langt møte. Da var jeg jo litt sliten etterpå, men du verden hvor mye jeg hadde ledd! forteller hun.

Men det meste ser ut til å ha falt på plass. Arrangørstaben var litt spent på om alt kom til å fungere som det skulle, men ved 15-tiden på åpningsdagen mandag var det klarte at nesten alt fløt av gårde som det var tenkt.

– Det er alltid noe som dukker opp og må tas hånd om, men da var vi sikre på at det kom til å gå bra, sier hun.

– Vi har har fått noen tilbakemeldinger som vi har håndtert. Blant annet var det ønske om en deltagerliste på nett, og den fikk vi publisert. Noen negative reaksjoner har vi fått, men det har ikke vært store ting. Positivt at for meg helt ukjent dame fra Tyskland kom og fortalte meg at hun var kjempefornøyd med organsieringen av kongressen, sier Nakstad.

– Samarbeidet med Grieghallen har vært utmerket. Staben her har samme holdning som oss i NFF: Dukker det opp noe så løser vi det med en gang. Kort oppsummert: Vi er fornøyd!

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.