NYHETER

Får ansvaret for vegpolitikk i OFV

Opplysningsrådet for Veitrafikken har ansatt Karin Yrvin (44) som ny fagsjef med ansvar for vegpolitikk. Hun kommer fra jobb i Arbeiderpartiet.

Ny fagsjef i OFV, Karin Yrvin. Foto: Arbeiderpartiet
Ny fagsjef i OFV, Karin Yrvin. Foto: Arbeiderpartiet Bilde: Picasa
11. aug. 2014 - 12:37

Yrvin skal jobbe med blant annet vegtrafikkfaglige analyser, utforming av næringspolitikk og formidling av faglige og politiske budskap.

Karin Yrvin har en erfaringsrik bakgrunn med sterke røtter blant annet i politisk arbeid for Arbeiderpartiet (Ap). Hun kommer nå fra Ap sentralt der hun den siste tiden har jobbet med utforming av partiprogrammet til Oslo Arbeiderparti.Statssekretær og stortingsrepresentant


Karin har vært generalsekretær i kvinnebevegelsen til Ap, politisk rådgiver ved Arbeiderpartiets partikontor på Youngstorget og statssekretær i Nærings- og handelsdepartementet. Videre har hun vært stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet fra Oslo, og møtte som fast som representant fra september 2012 til oktober 2013 for Hadia Tajik.

Hun er utdannet cand.polit ved universitetet i Oslo, og har i tillegg studert økonomi og administrasjon i Trondheim. Arbeidsoppgavene hennes har hatt et vidt spenn, fra utredninger og analyser, til representasjon og skolering av tillitsvalgte.

 

Bredt kontaktnett


Karin kjenner det politiske miljøet på ulike nivåer godt, og har et bredt kontaktnett. Hun har også solid kjennskap til politiske prosesser og kunnskap om hvordan politiske koalisjoner arbeider for å oppnå gode resultater, og hva slags beslutningsgrunnlag som er nødvendig for å få dette til.

– Vi gleder oss til å få Karin på plass, og har stor tro på at hun vil fylle rollen som fagsjef på en utmerket måte, sier OFVs direktør Øyvind Solberg Thorsen.

Karin Yrvin har også erfaringer fra tverrpolitiske organisasjoner, hun er gift og har to barn.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.