Butikken inneholder et eget showroom, hvor kundene kan få se på de forskjellige produktene. Her viser Ann Katrin Haug fram avsperringsprodukter. (Foto: Veier24)
Den nye butikken i Professor Birkelands vei 33 Oslo Øst.
Stor festivitas og store forventninger til nye butikken. Selger Merethe Flakk og markedsansvarlig Ann Katrin Haug viste oss rundt.
Butikken inneholder eget show room, og her kan kundene få innsyn i detaljene rundt de enkelte produktene. På bildet får vi demonstrert hvordan en automatisk sikkerhetspullert fungerer.
- Vi har stort kaldtlager hvor vi har lagret pallevis med trafikksikrings- og avsperringsprodukter, forteller Ann Katrin Haug.
Markedsansvarlig Ann Katrin Haug foran inngangspartiet til den nye butikken i Professor Birkelands vei 33 Oslo Øst.

Euroskilt åpnet ny butikk i Oslo - en "godtebutikk" full av trafikkskilt og sikringsprodukter

10. april kunne Euroskilt ønske velkommen til sin nye butikk i Professor Birkelands vei 33 i Oslo.

Euroskilt er en av Norges største leverandører av trafikkskilt, produkter til sikring og avsperring, sykkelstativ og møblering av offentlige uterom.

Butikken ligger sentralt til på Oslo Øst og er en integrert del av hovedlageret.

– Med gode parkeringsmuligheter, to fagfolk i ekspedisjonen og stort produktsortiment er det nå enkelt for kundene å stikke innom for raskt å finne gode trygge løsninger. Fra denne adressen driver vi også med utleievirksomhet og hvis privatkunder ønsker å kjøpe utemiljøprodukter, avsperringsprodukter eller merkespray er de hjertelig velkommen sier markedsansvarlig Ann Katrin Haug til Veier24.

Forsiden akkurat nå