Einar Øvstebø overtar som daglig leder etter sin far, Arne Kenneth Øvstebø
Einar Øvstebø overtar som daglig leder etter sin far, Arne Kenneth Øvstebø (Foto: Mineralteknikk AS)

Einar Øvstebø ny daglig leder i Mineralteknikk AS

Arne Kenneth Øvstebø gir seg som daglig leder i Mineralteknik AS. Fra 1. august trer Einar Øvstebø inn i rollen.

 – Nå skal yngre krefter få slippe til, uttaler Arne Kenneth Øvstebø, som nå går over i en stilling som prosjekt- og forretningsutvikler i samme selskap.

 – Einar har engasjert seg i bedriften over lang tid, og kjenner organisasjonen nesten like godt som meg. At han i tillegg er min sønn, gjør at jeg med ekstra stolthet har ønsket at han skal overta stafettpinnen etter meg, sier han videre.

 Einar Øvstebø som har en bachelorgrad i International Management fra Handelshøyskolen BI, ser frem til å ta fatt på oppgaven med å videreføre selskapets erfaringer og styrke deres kompetanse. ­­

 – For meg er det viktig å ha fokus på menneskene, både internt blant kolleger og samt eksternt med våre kunder og samarbeidspartnere. Jeg er opptatt av å bygge en organisasjon som er rustet til å møte fremtidens utfordringer, slik at vi kan levere det vi lover kunden. I tillegg syntes jeg det er viktig å gjøre ting skikkelig, både små og store oppgaver. Det øker vår kvalitet og gjenspeiles i markedet, sier Einar.

Arne Kenneth vil fungere som mentor og vil følge Einar tett den første tiden. Samtidig vil han fortsette som eier, styreleder og forretningsutvikler i firmaet.

Les også

Forsiden akkurat nå