Fornøyde prisvinnere fra asfaltreprenøren NCC avdeling på Sørlandet.
Fornøyde prisvinnere fra asfaltreprenøren NCC avdeling på Sørlandet. (Bilde: Jarle Skoglund)

Dette er landets beste asfaltlag

Asfaltlaget fra NCC i Telemark er kåret til landets beste asfaltleggere. Dette skjedde på Asfaltdagen, som i dag samler 300 deltagere i Oslo.

Leder i Norsk Asfaltforening Kristin Torgersen, som til daglig jobber i Statens vegvesen region Øst,.
Leder i Norsk Asfaltforening Kristin Torgersen, som til daglig jobber i Statens vegvesen region Øst,. Foto: Jarle Skoglund

Når Norsk Asfaltforening samler sine medlemmer til sin årligefagdag på SAS- hotellet i Oslo, er utdelingen av prisen for Årets asfaltjobb ett av høydepunktene. Og jubelen sto i taket hos NCC da det ble klart at det var ett av deres asfaltlag i region sør som trakk det lengste strået, i sterk konkurranse med ti andre forslag som var nominert med basis i asfaltsesongen 2016.

Begrunnelsen  fra juryen er at asfaltlaget med sin bas Sverre Magnus Svinstad gjennom lang tid har utmerket seg i godt fagarbeid ved utlegging av asfalt på veg, noe som gjør at de også tidligere har vært nominert for prisen.

-Det sju mann store asfaltlaget har vist at de utfører sine oppdrag med svært god kvalitet, dessuten har de lærlinger med, som ansees som ekstra positivt. Deres bas er en trygg, god og samlende leder, sa Asfaltforeningens leder Kjersti Torgersen under utdelingen. I fjor la asfaltlaget ca 40 000 tonn asfalt ut på vegene i Telemark.

NCC-laget består av Sverre Magnus Svinstad (bas), Jon Helge Mølland, John Arne Gorossås, Rune Tønnesen, John Oftedal, Tor Seland og Ivan Tellef Helle. Ledere for asfaltavdelingen er Ole Ragnar Holte og Roy Heia.

Asfaltdagen samler i år rundt 300 deltagere i Oslo, og et bredt faglig program  har samlet deltagere fra hele landet på dette tradisjonrike arrangementet.

Forsiden akkurat nå