COWIs nye konserndirektør for forretningsutvikling innen infrastruktur

Asferg vil i den nye rollen få et globalt ansvar for å sikre COWIs fortsatte vekst innen samferdsel, somi dag er COWIs største forretningsområde.

Jesper Asferg, Cowi
Jesper Asferg, Cowi
25. okt. 2023 - 14:37

– En enda mere kundesentrisk tilnærming med stadig økt fokus på felles verdiskaping sammen med kundene våre, vil være sentrale elementer for å sikre størst mulig samfunnsnytte ved utvikling av fremtidens klimarobuste og samfunnskritiske infrastruktur, sier Asferg.

Jesper har nylig tiltrådt den nyopprettete stillingen og går dermed videre fra jobben som divisjonsdirektør for transport og byutvikling i Norge.

En ny organisasjonsstruktur vil kombinere selskapets lokale kunnskap i et norsk marked med tilgang på internasjonal kompetanse i verdensklasse innen store infrastrukturprosjekter.

– Vi har en fordel av at vi er et globalt selskap og kan trekke på ressurser fra flere kontinenter. Når vi for eksempel utvikler teknisk komplekse prosjekter som Bybanen i Bergen, eller brua over Bjørnafjorden på E39, er dette en uslåelig kombo, og det skaper stor merverdi for kundene våre, forteller Asferg.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.