Kari Mette Busklein_Bilde11
Kari Mette Busklein_Bilde11

Consto etablerer seg i Midt-Norge - Hun blir daglig leder

Kommer fra Norsk Kylling. 

Consto Anlegg vant i fjor kontrakten på bygging av ny fylkesvei 17 mellom Østvik og Beitstadsundet i Trøndelag. I en pressemelding opplyser de nå at de etablerer et nytt selskap for å ivareta virksomheten i området. 

Bygge organisasjonen

Samtidig meldes det at 49 år gamle Kari Mette Busklein er ansatt som daglig leder i det nye selskapet. Hun jobber i dag som teknisk sjef i Norsk Kylling, og tiltrer sin nye stilling 1. mars. 

– Dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg ble fristet av å få være med og bygge opp et selskap helt fra starten. Det blir spennende å komme tilbake til anleggsbransjen, en bransje jeg trivdes veldig godt i, sier hun i meldingen. 

Hennes første oppgave blir å bygge opp organisasjonen med flere medarbeidere. Fra starten av får hun med seg Alexander Korssund, som i dag er prosjektleder i Consto Anlegg Nord.

Kari Mette Busklein har tidligere ledererfaring fra selskapene Børset & Bjerkset Entreprenør AS, Reinertsen og Franzefoss.

- Jeg er veldig glad for å få Kari Mette Busklein med oss i vårt team. Hun har solid lederbakgrunn og bransjeerfaring, og jeg er trygg på at hun med sitt team vil gjøre oss sterke, attraktive og konkurransedyktige i Midt-Norge, sier administrerende direktør i i Consto Anlegg Thorbjørn Eng. 

Vant kontrakt

Strekningen mellom Østvik og Beitstadsundet var den siste store fylkesvei 17-kontrakten som ble lyst ut. Anbudsåpningen var i slutten av mai, mens det i midten av juli ble kjent at Consto trakk det lengste strået. 

De leverte en pris på 93.072.525,-. Det var nesten to millioner mindre enn lokale Odd Einar Kne, som ville ha 94.960..558,- for jobben.

I alt fire entreprenører kjempet om dette oppdraget. 

LES OGSÅ: Skyhøye veiambisjoner og ny teknologi fører til økt interesse for brusektoren

LES OGSÅ: Fredag nådde brukassen til Beitstadsundbrua fram til Trøndelag

Forsiden akkurat nå