Cathrine Mørch begynner i Sweco.
Cathrine Mørch begynner i Sweco.

Cathrine Mørch i Sweco

Cathrine Mørch blir digitaliseringsdirektør i Sweco

Hun kommer fra rollen som teknologileder i Multiconsult, og tiltrer den nye stillingen i Sweco i januar 2020.

Nå håper Cathrine at hun, gjennom rollen som digitaliseringsdirektør, blir en viktig pådriver for en videreutvikling av bransjen.

– Cathrine har bred erfaring, og jeg er sikker på at hun er riktig person til å lede vår digitale satsning. Hun har evnen til å løfte blikket og se bransjen under ett, samtidig som hun har solid fagkunnskap, erfaring fra å jobbe i prosjekt og god forretningssans. Dette gjør henne godt rustet for den digitale omstillingen vi nå møter. Jeg gleder meg til å få Cathrine med på laget, og til å styrke vår digitale satsning, sier adm. direktør i Sweco Norge, Grete Aspelund.

Cathrine har jobbet i Multiconsult siden 2012. Der har hun gått gradene fra BIM-spesialist til avdelings- og teknologileder. Før det jobbet hun for en teknologileverandør. Hun er opprinnelig utdannet byggingeniør fra NMBU.

I januar blir hun digitaliseringsdirektør i Sweco, og ser frem til å få en overordnet rolle i en bransje som er i stadig endring.

– Ansvarsområdet som inngår i stillingen legger til rette for at jeg kan bidra til å gjøre en forskjell på flere nivå, ikke bare internt i Sweco. Nå får jeg muligheten til å være en pådriver for den digitale utviklingen i hele bransjen, og det ser jeg frem til. Sweco har kommet langt i arbeidet med anvendelse av teknologi, og jeg gleder meg til å samarbeide med dyktige kolleger på tvers av kompetanse og mot spennende prosjekt og kunder, sier hun.

Forsiden akkurat nå