DRIFT OG VEDLIKEHOLD

Brøytesjåfør pågrepet - kjørte på eldre kvinne med hjullaster

Skal ha kranglet om hvor snøen skulle dumpes.

FALUN, SVERIGE 20190203.
Traktor plogar bort snö från gata i centrala Falun.
SMHI varnar för kraftigt snöfall i stora delar av Mellansverige under söndagen. Det kan komma upp till 20 cm nysnö.

Foto: Ulf Palm/TT NYHETSBYRÅN / NTB scanpix
FALUN, SVERIGE 20190203. Traktor plogar bort snö från gata i centrala Falun. SMHI varnar för kraftigt snöfall i stora delar av Mellansverige under söndagen. Det kan komma upp till 20 cm nysnö. Foto: Ulf Palm/TT NYHETSBYRÅN / NTB scanpix Foto: Ulf Palm/TT Nyhetsbyrån/NTB Scanpix
3. jan. 2020 - 10:11

En brøytesjåfør i Sør-Varanger er pågrepet av politiet etter at han kjørte på en kvinne i slutten av 60-årene med en hjullaster.

Kvinnen er brakt til Finnmarkssykehuset i Kirkenes med skader i en fot etter å ha blitt påkjørt av hjullasteren som ble brukt til brøyting. Hendelsen fant sted i Sør-Varanger rundt midnatt natt til fredag.

– Vi har pågrepet brøytesjåføren og holder ham i arresten i Kirkenes. Foreløpig er det litt uklart hva som har skjedd og hvorfor, men det skal ha vært en krangel i forkant, trolig om hvor snøen skulle dumpes, sier operasjonsleder Tarjei Leinan Mathiesen i Finnmark politidistrikt til NTB.

Politiet har så langt tatt et vitneavhør, men Mathiesen understreket at det verken er tatt avhør av fornærmede eller siktede, og at det så langt ikke er avklart om hendelsen er å regne som en ulykke eller et straffbart forhold.

Les også

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.