Per-Kristian Arentz-Nilsen, er daglig leder i asfaltentreprenørselskapet Brani
Per-Kristian Arentz-Nilsen, er daglig leder i asfaltentreprenørselskapet Brani

Brani har fått asfaltoppdrag for kommuner verdt 70 millioner kroner

Kontrakten med Buskerud-kommunene gir asfaltentreprenøren Brani oppdrag de neste fire årene.

Modum kommune og Øvre Eiker kommune har i fellesskap tildelt den lokale asfaltentreprenøren en toårig rammeavtale om asfaltering av kommunale veier og plasser. Avtalen inneholder opsjoner på ytterligere to ettårsperioder, samt at Lier kommune har mulighet til å tiltre avtalen dersom den ønsker.

I tillegg har Flesberg kommune i Numedal tildelt Brani en fireårig rammeavtale om asfaltering av veier og plasser i kommunen, forteller selskapet i en pressemelding.

– Vi har hatt som uttalt mål å utfordre de store asfaltentreprenørene på både kvalitet, miljøutslipp og pris på hele østlandsområdet. Disse rammeavtalene bekrefter at metodikken vår og kvaliteten vi tilbyr er konkurransedyktig, sier Per-Kristian Arentz-Nilsen, daglig leder i Brani.

LES OGSÅ: Fersk asfaltentreprenør bygger nytt verk i Vikersund

Totalrammen over fireårsperioden kan ligge på mellom 50 og 70 millioner kroner, dersom alle opsjoner utøves.

– Det er utelukkende opp til oss å legge miljøvennlig asfalt av ypperste kvalitet og med topp punktlighet. Målet er at kundene våre blir så fornøyd at de ønsker å utøve kontraktopsjonene. Vi gleder oss stort til å levere tjenester i Flesberg, Modum og Øvre Eiker, sier Arentz-Nilsen.

Les også

Forsiden akkurat nå