DRIFT OG VEDLIKEHOLD

Begge felt på E39 i Bergen er åpnet for trafikk

Måtte vente på at asfalten herdet.

Trafikken går som normalt igjen på E39 i Bergen etter at veien ble åpnet i morgentimene torsdag. Bildet er tatt et par mionuter før klokka åtte i morges.
Trafikken går som normalt igjen på E39 i Bergen etter at veien ble åpnet i morgentimene torsdag. Bildet er tatt et par mionuter før klokka åtte i morges. Foto: Statens vegvesen
28. nov. 2019 - 08:18

Begge felt på E39 mot Bergen sentrum er åpnet, etter at veien ble stengt i Sandviken som følge av en stor vannledningslekkasje tirsdag kveld.

Vegtrafikksentralen opplyser til NTB at det er en god del trafikk på stedet tidlig torsdag morgen.

E39 var stengt for all trafikk fra tirsdag kveld til torsdag morgen. En stund fryktet politiet at den store vannlekkasjen kunne få veien til å rase ut. Foto: Statens vegvesen

Planen var at begge feltene skulle åpne klokken 6.30, men på grunn av at den nylagte asfalten på strekningen herdet saktere enn planlagt, ble først bare det ene feltet åpnet.

Klokken 7.30 åpnet det siste feltet også. Trafikken går torsdag morgen som normalt forbi stedet, men det er fremdeles saktegående kø på strekningen.

Det har blitt jobbet på spreng i natt for at veien skal kunne åpnes for å unngå en ny dag med trafikkaos.

– Vannrøret er lappet, masser er fylt inn, og det har blitt lagt ny asfalt, forteller trafikkoperatør Eirik Rystad Skånøy til NTB.

Les også

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.