RIKSVEI 52

Bare en entreprenør var interessert i trippeloppdrag i Hemsedal

Anlegg Øst Entreprenør fra Lillehammer var eneste tilbyder på tre jobber på riksvei 52 i Hemsedal.

 Tine Sørbye
Tine Sørbye Foto: Tine Sørbye, Statens vegvesen
22. feb. 2022 - 14:49

Det tilbudet blir nå vurdert for prekvalifisering til forhandling om pris på prosjektering og utførelse av totalentreprisen som omfatter tre delprosjekt langs riksvei 52 i Hemsedal kommune.

Oppdraget omfatter disse tre prosjektene:

1800 meter gang- og sykkelvei langs riksvei 52, fra Trøim til Holde bru. I tillegg skal det bygges to bekkekryssinger, kollektivholdeplasser skal få universell utforming og strekningen skal få belysning.

På Bjøberg skal dagens kolonneoppstillingsplass breddeutvides og forlenges. Den nye oppstillingsplassen blir 400 meter lang og fem meter bred. Det skal i tillegg bli belysning og en overkjørbar trafikkdeler.

På Hemsedalsfjellet skal det bygges cirka 3300 meter med fresegater, tilsvarende det som allerede er etablert på Vestland side av fylkesgrensen. Strekingen skal også får belysning.

Ferdig i 2023

Arbeidene må starte i løpet av høsten 2022 og framdriftsplanene forutsetter at det jobbes på alle delprosjektene samtidig.

Gang- og sykkelveien skal stå ferdig til skolestart etter sommeren 2023. Her er fristen 15. august 2023.

På de andre delprosjektene skal arbeidene være ferdig til 15. oktober 2023.

Les også

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.