I beste tradisjon var det styreleder Arnstein Repstad som åpnet Arctic Entrepreneur 2018. (Foto:  Bjørn Olav Amundsen)
NÅ KOMMER DEKKSENSORENE: Som førstemann i Europa leverer Dekkmann nå anleggsdekkene sine med lufttrykkssensorer. Sensorene lever informasjon til en enhet med SIM-kort og videre til pc/telefon, og eventuelt display i hytta. Ved trykkfal over et visst nivå så går alarmen. – Riktig lufftrykk er viktig for levetiden på dekkene. Med overvåking av dekktrykket kan du sikre deg at premiumdekk får den levetiden de skal ha, sier produktsjef Torleiv Haukenes i Dekkmann. (Foto:  Bjørn Olav Amundsen)
FRA OLJE TIL ANLEGG: Tormod Urke (tv.) og Tomas Fritsvold og to ingeniørkollegaer sluttet i oljebransjen i fjor for å etablere firmaet PointGeo. De samler inn og bearbeider geodata. De tilbyr bakke- og dronebasert laserskanning, og har arbeidet for Vegvesenet på prosjektet fylkesveg 247 i Oppland. (Foto:  Bjørn Olav Amundsen)
MEF er svært fornøyd med at det var rekord i antall utstillere og påmeldte deltakere til Arctic Entrepreneur 2018. (Foto:  Bjørn OIlav Amundsen)
Arctic Entrepreneur er et av anleggsbransjens viktigste møtesteder. (Foto:  Bjørn Olav Amundsen)

Artic Entrepreneur: Et viktig møtested

Med 1635 påmeldte var Arctic Entrepreneur 2018 et rekordarrangement.

2017 var et år med svært sterk aktivitet i anleggsbransjen, og det gjenspeiler i interessen for MEF sitt arrangement.

– Det satses tungt på infrastruktur for tiden, og det er bra. Men vi kommer til å få store utfordringer med å redusere klinmautslippene i årene som kommer, så styrelder Arnstein Repstad under åpningen.

Nytilsatt direktør Julie Brodtkorb sitt mantra var at anleggsbransjener den beste og viktigste bransjen i landet.

– Vi tar samfunnsansvar. Det er vi som får resten av samfunnet til å fungere, sa hun.

Forsiden akkurat nå