Martin Broen er ny produktsjef.
Martin Broen er ny produktsjef. (Foto: Arstec)

Arstec har ansatt produktsjef for FloatRing-systemet

Det er Martin Broen som er ansatt i den nye stillingen. Han er utdannet ingeniør, og har mange års erfaring med salg av automatiske parkeringsanlegg i Skandinavia, opplyses det i en pressemelding. 

FloatRing er en vektfordelingsring for kumrammer. Den er utviklet for å overføre trafikkbelastningen ned i veikroppen i stedet for ned til toppring eller kjegle. Dermed følger rammen veibanens bevegelser gjennom årstidene.

– Jeg gleder meg til å komme i gang i jobben, spesielt å reise rundt i møter med kommuner og rådgivende ingeniører i både Norge og Sverige. Floatring er et spennende produkt å jobbe med, og det blir spennende å komme inn i det kommunaltekniske miljøet i Skandinavia med dette og andre relevante produkter, sier Martin Broen i meldingen.

Arstec AS har siden 1979 vært leverandør av løsninger, produkter, maskiner og utstyr til asfalt- og veivedlikehold. Selskapet har de siste årene utvidet sitt sortiment til også å inkludere kommunalteknikk. Arstec AS er i dag forhandler i Skandinavia, Baltikum og Polen for flere europeiske og amerikanske produsenter, i tillegg til egenutviklede produktserier og løsninger.

LES OGSÅ: Sjefskifte i Multiconsult

Forsiden akkurat nå