Ansetter ekspert på skytjenester og AR-systemer for anleggsbransjen

Mats Fensholt har jobbet med rådgivere og entreprenører i anleggsbranjen i ti år.

Fv. Anders Tiltnes, Mats Fensholt og Morten Westergård.
Fv. Anders Tiltnes, Mats Fensholt og Morten Westergård.
27. sep. 2022 - 14:35

– Mats er unik fordi han har jobbet med både rådgivere og entreprenører, og forstår utfordringene i bransjen godt. Prosjekter som skal lykkes med digitalisering må få til samarbeid mellom entreprenører og rådgivere, og det er derfor vi eksisterer i bransjen, forteller Anders Tiltnes.

Infrakit er en teknologiuavhengig anleggsplattform som norske byggherrer og
entreprenører bruker for å lykkes med digital anleggsoppfølging.

Anders Tiltnes er daglig leder og entusiastisk over å få Fensholt med på laget.

– Mats er en stor ressurs! Med Mats får alle entreprenører og kommuner i Norge en god partner for helhetlig implementering i anleggsgjennomføringen, sier Tiltnes.

– Infrakit har en ekstremt spennende teknologi fordi det er en “clean offering” i markedet, uten innstallerte programmer, moduler og variasjoner. Når det kommer nye oppdateringer får alle kunder alt tilgjengelig automatisk. Og det kommer nye funksjoner mange ganger per år. I tillegg jobber vi med mange integrasjonspartnere og integrerer kontinuerlig nye tjenester, sier Mats Fensholt.

Mats Fensholt kommer fra Volue og Trimble.

Les også

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.