Ansatt som utbyggingssjef i Nye Veier

Ruth Gunlaug Haug er ansatt som utbyggingssjef for den nye motorvegen på E18-strekningen Langangen-Rugtvedt

Ruth Gunlaug Haug
Ruth Gunlaug Haug Bilde: RNO Region Øst - Drammen, Foto Bjørn Vidar Fredriksen
Redaksjonen Våre Veger
6. jan. 2017 - 09:26

Ruth  Haug  tiltrådte stillingen som utbyggingssjef for arbeidene på E18 på starten av nyåret. Jobben hennes blir å gjennomføre oppgradering og rehabilitering av Kjørholt og Bamble tunneler, samt sprengning og fullsikring av nye parallelle løp som del av fremtidig 4-felts motorvei på strekningen Langangen-Rugtvedt.

-Jeg ser fram til å lede dette krevende og interessante arbeidet. Det er også spennende å bli med på Nye Veier laget, og i dette prosjektet skulle kombinere det eksisterende med de nyvinninger vi håper å få på plass. Det er gjort et grundig forarbeid av Statens Vegvesen og vi ønsker å gjennomføre disse tunnelarbeidene i en god samarbeidsånd både som byggherre, med omgivelser og bransjen, sier Ruth Haug.

Ruth Haug er utdannet sivilingeniør fra NTNU 1987 og University of Colorado 1991. Hun har lang fartstid fra ulike tunnelprosjekt i Osloområdet for Statens vegvesen, inkludert Oslofjordtunnelen og har vært avdelingsdirektør for Geo og tunnelmiljøet i Vegdirektoratet. På jernbaneanlegg har hun erfaring fra Romeriksporten og Holm-Nykirke som prosjektdirektør for Sjøskogen entreprisen for LNS. Haug kommer til Nye Veier fra stilling som Divisjonsleder Veg i Rambøll.

– Vi er veldig glad for at vi nå har fått på plass en erfaren og kompetent utbyggingssjef med et samlet ansvar for dette viktige prosjektet.  Ruth Haug har den nødvendige kompetansen og erfaringen som skal til for å kunne lede denne jobben på en god måte, sier Magne Ramlo, prosjektdirektør for E18 Langangen-Grimstad.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.