Anlegg Øst Entreprenør kjøper seg inn i S&B Stenersen AS

Gjermundshaug Gruppens datterselskap Anlegg Øst Entreprenør AS har inngått avtale om kjøp av 75 prosent av aksjene i S & B Stenersen AS. 

23. juni 2017 - 14:33

- Vi er svært tilfreds med at vi ved denne transaksjonen får et større grep om lokalmarkedet og ser fram til at selskapene i samarbeid kan utnytte sine felles ressurser til fordel for byggherrer, sier daglig leder i Anlegg Øst Entreprenør AS Trond Musdalslien. Videre gleder Musdalslien seg over at de ansatte i begge selskaper nå får ta del i et større og mer kompletterende kompetansemiljø. Musdalslien, som skal overta som daglig leder i S & B Stenersen AS, sier at han gleder seg til å ta fatt på oppgaven med å lede selskapet og at han i lang tid har ansett arbeidsstokken i selskapet til å være svært kompetent.

Anlegg Øst Entreprenør AS har base på Lillehammer og er en maskinentreprenør innen blant annet veier, jernbane, grunnarbeider bygg, vann & avløp og riving. Omsetningen i 2016 var 127 mill kroner. Selskapet som opererer i Hedmark, Oppland og nordre Akershus er eid med 51 % av Gjermundshaug Gruppen og resten av daglig leder Trond Musdalslien.

 

Fortsatt lokalt eierskap 

- Vi er også tilfreds med transaksjonen som sikrer bedriften et fortsatt lokalt eierskap og sikre arbeidsplasser for de ansatte, sier styreleder og tidligere majoritetseier Bjørn Stenersen i S & B Stenersen AS. Videre sier Stenersen at han er glad for at selskapet nå kommer inn i et større miljø med gode systemer tilrettelagt for effektiv drift.

S & B Stenersen AS er et maskinentreprenørfirma som ble etablert i 1985. Selskapet teller i dag ca 60 ansatte og forventer å omsette for ca 140 mill kroner i 2017. Selskapet har kontorer i Øyer og har en stor andel av omsetningen i lokalmarkedet. S & B Stenersen AS utfører alt innen graving, veibygging, vann & avløp, tomtefelter, transport, riving, anleggsgartner og mindre betongarbeider.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.