NYE VEIER

Anette Aanesland blir permanent toppsjef i Nye Veier

10 av 19 trakk søknadene sine - den konstituerte administrerende direktøren fortsetter i jobben.

Nye Veiers styreleder Harald V. Nikolaisen gratulerer Anette Aanesland med stillingen som ny administrerende direktør i Nye Veier.
Nye Veiers styreleder Harald V. Nikolaisen gratulerer Anette Aanesland med stillingen som ny administrerende direktør i Nye Veier. Foto: Nye Veier
18. des. 2019 - 13:12

Aanesland har vært i selskapet siden starten, og fungert som konstituert sjef siden 14. oktober etter at Ingrid Dahl Hovland ble vegdirektør. Styret tilsatte henne i møtet i dag, melder Nye Veier.

Aanesland har vært direktør for teknologi og utbyggingsstrategi siden oppstarten av Nye Veier i 2016. Hun er sivilingeniør fra Norges Tekniske Høgskole, og har blant annet arbeidet som avdelingsdirektør i Statens vegvesen og teknisk sjef i Agder OPS Vegselskap.

– Anette har Nye Veier under huden. Hun har bidratt til utviklingen av både modellverk og metoder som har gjort selskapet til en utfordrer i norsk veibygging. Vi er svært tilfredse med å få henne på plass som ny leder i Nye Veier, sier styreleder Harald V. Nikolaisen i meldingen selskapet har sendt ut.

Les også

De fleste trakk søknadene sine

Søkerlista har i utgangspunktet bestått av 19 navn, men 10 av disse har trukket søknadene sine i følge søkerlisten Veier24 har fått oversendt fra Nye Veier. 

Nytt om navn

«Nytt om navn» er vår spalte hvor vi publiserer oppdateringer om folk som enten blir ansatt, slutter eller bytter jobb i teknologi-Norge. 

Har du tips? Send noen linjer eller pressemelding til redaksjonen@karriere360.no. Husk å legge ved et portrettbilde!

Se alle Nytt om navn-saker på vår samleside »

De åtte gjenstående på lista er:

  • Pedro Castro (38), Kristiansand, Head of Construction Scandinavia.
  • Thorbjørn Gaarder (64), Oslo, Chief credit officer.
  • Kristoffer Liland (31), Kristiansand, styreleder og i følge avisa Fædrelandsvennen gründeren bak rakettoppskytingsselskapet Ripple Aeropspace.
  • Rune Reinertsen (54), Stavanger, Senior prosjektleder.
  • Sara-Jade N. Svendsen (24), Kristiansand, miljøterapeut.
  • Thomas Tofte (23), Kristiansand, student.
  • Arman Zhalmukhamedov (48), Kazakhstan, Head of maintenance
  • Anette Aanesland (52), Kristiansand, konstituert administrerende direktør
  • En «mann (51)» har fått kandidaturet sitt unntatt offentlighet.
Les også

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.