Albert Hæhre trapper ned - Gudmund Roen tar over sjefsstolen i BetonmastHæhre Anlegg

Roen har over 20 års fartstid i konsernet, senest som prosjektsjef på E6 Kolomoen – Arnkvern.

Gudmund Roen.
Gudmund Roen. BetonmastHæhre
18. mai 2018 - 11:16

– Jeg er både stolt og ydmyk over å få denne muligheten til å kunne ta over stafettpinnen etter Albert. Han har gjort en fantastisk jobb med å bygge opp BetonmastHæhre til å bli den ledende aktøren i det norske anleggsmarkedet, sier Gudmund Roen i en pressemelding.


– Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven med å styrke vår posisjon i markedet ytterligere. Med våre svært dyktige medarbeidere og med støtte fra Albert, har jeg det aller beste utgangspunkt for å bygge videre på vårt solide fundament, legger han til.

Friere rolle

Albert Hæhre (63) sier i pressemeldingen at han ser frem til en noe friere rolle, men understreker at han fortsatt skal jobbe lange dager. 

– Men ønsker meg noe større frihet, slik at jeg i større grad kan fokusere på eier- og styrerollen. Nå som divisjonsorganiseringen i Anlegg er satt og strategien for de neste årene skal legges, føler jeg at tidspunktet for å gå over i en friere rolle er riktig. Gudmund er en svært dyktig kar, med lang erfaring fra Hæhre-systemet. Jeg er trygg på at Gudmund vil lede vår anleggsvirksomhet på aller beste vis, sier han.

Tar over snart

Gudmund Roen har lang erfaring fra anleggsbransjen, og har jobbet i BetonmastHæhre de siste 20 årene. De senere år har han vært prosjektsjef for noen av Norges største samferdselsprosjekter, inkludert FP1 og FP3 på E6 mellom Minnesund og Hamar. Til sammen har han over 30 års erfaring fra bransjen, og tidligere arbeidsgivere inkluderer Eeg Henriksen og Ragn Sells. Gudmund Roen er utdannet ved Hærens Ingeniørskole.

Roen overtar en virksomhet med ca. 1 000 medarbeidere, og med en omsetning i 2017 på nærmere 2,5 milliarder kroner. Virksomheten sorterer under divisjon Anlegg i BetonmastHæhre.

– Det gleder meg stort at vi finner den aller beste kandidaten til en så viktig og krevende stilling i egne rekker. Det viser at det finnes mange særdeles kompetente ledere i BetonmastHæhre-organisasjonen. Albert har gjort en kjempejobb med å bygge opp anleggsvirksomheten til det den er i dag. Han har også betydd mye for utviklingen av anleggsbransjen generelt. Jeg har stor forståelse for at han nå ønsker en friere rolle hvor han kan fokusere mer på eierrollen, sier konsernsjef Jørgen Evensen. 

Gudmund Roen starter i sin nye jobb 1. juni. 

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.