ÅF fikk storavtale om brukontroll

ÅF har inngått rammeavtale med Statens vegvesen om kontroll av betongbruer og stål- og samvirkebruer på hele vegnettet i Norge

Bilde: Arild Solberg, Statens vegvesen
16. mars 2017 - 11:06

Avtaleperioden er på tilsammen fire år (inkludert opsjoner) og gjelder kontroll for godkjenning av bruer for Vegdirektoratet.

ÅF skal gjennomføre kontroll med hensyn til teknisk delgodkjenning og/eller godkjenning av byggeplaner. Rammeavtalen erstatter den tidligere rammeavtalen fra 2013-2016.

- Vi er glade for tilliten som Statens vegvesen viser oss med å inngå en ny rammeavtale på dette området. Det er en bekreftelse på vår plass i markedet og i brumiljøet, sier Anton Husøy, Direktør for Infrastruktur i ÅF Engineering.

Rammeavtalen deles med flere avtalepartnere og har et totalt estimert omfang på 75 millioner kroner. Dette tilsvarer kontroll av rundt 300 bruer årlig over fire år.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.