35 000 solgt i Norge: Solid kunde fikk spesiell tunnellykt

Erik Welle-Strand i firmaet EWS har solgt tunnellykter i en mannsalder, og regner nå med at han har passert 35.000 solgte lykter av modellene Polaris/Rebel i Norge.

Her blir Frode Nilsen (tv.) i LNS overrakt jubileumslykta av Erik Welle-Strand. Det vanket ei vinflaske også.
Her blir Frode Nilsen (tv.) i LNS overrakt jubileumslykta av Erik Welle-Strand. Det vanket ei vinflaske også. Foto: Bjørn Olav Amundsen

Welle-Strand beregner at nr. 35.000 gikk til entreprenør LNS, som har vært en solid kunde i mange år. Under årets fjellsprengningskonferanse fikk Frode Nilsen i fikk derfor overrakt en egen gullfarget tunnellykt som en markering av det runde tallet. Samt en god flaske vin.

- LNS var første tunnelentreprenør som kjøpte våre Northern Light tunnellykter, og de ble brukt på LNS sitt prosjekt i Steigen. Det var modell YL2000 som kom i 1983, forteller Welle-Strand.

Han regner med å ha solgt flere tusen tunnellykter til LNS.

- Ja, vi er jo litt kresne på hvor vi kjøper utstyr. Erik er serviceminded og ordner tingene raskt og effektivt, sa LNS-sjef Frode Nilsen.

Les også

 

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.