Motorsyklistene liker godt de mange svingene på E134 mellom Morgedal - Mostoyl, mens andre nok gleder seg over at utbedringen av nok en parsell nå settes i gang.
Motorsyklistene liker godt de mange svingene på E134 mellom Morgedal - Mostoyl, mens andre nok gleder seg over at utbedringen av nok en parsell nå settes i gang. (Bilde: Statens vegvesen)

150-millionersjobb lyst ut i Telemark

Statens vegvesen har lyst ut konkurransen for bygging av E134 mellom Morgedal og Mostøyl i Telemark. Kostnadsoverslaget er rundt 150 millioner kroner.

Vegdirektoratet har fått grønt lys fra Samferdselsdepartementet til å starte opp prosjektet. Prosjektet er 3, 8 kilometer langt og er del av ein større utbygging av E134 i fylket.

Raudå bru - Åmot er under allereie under bygging og opnar etter planen for trafikk sommaren 2017. Prognose for sluttkostnad for denne delen er 92 mill. kroner.

Nå er det altså godkjent at Morgedal – Mostøyl kan byggas ut. Anbodet er allereie utlyst og Statens vegvesen venter tilbodane inn løpet av februar. Det er venta at bygginga tar til våren 2017 med ferdigstillelse høsten 2019.

Forsiden akkurat nå