Anleggsbas Tom Erland Stensmo og regiondirektør Kjell Inge Davik spanderer gjerne kake på hverandre for å markere Mestas 1000. kontrakt.
Anleggsbas Tom Erland Stensmo og regiondirektør Kjell Inge Davik spanderer gjerne kake på hverandre for å markere Mestas 1000. kontrakt. (Bilde: Jarle Skoglund)

1000 kontrakter til Mesta

Mesta har tatt godt for seg på kontraktssiden siden de ble etablert for to år siden. Ny gang- og sykkelveg langs Kongsveien på Nordstrand i Oslo ble entreprenørens 1000. kontrakt.

  • Nyheter

Regiondirektør Kjell Inge Davik spanderte bløtkake på ansatte og representanter fra samferdselsetaten i Oslo da Mesta startet opp på anlegget som representerer kontrakt nr. 1000 for selskapet. Anlegget, som er en gang- og sykkelveg på 1550 meter, bygges på oppdrag fra Oslo kommune.

- For oss i Mesta er dette en såpass stor milepæl at vi koster på oss litt stopp i arbeidet for en kakebit, forteller Davik.

- Oppdragsmengden siden selskapet ble etablert forteller at vi klarer å konkurrere godt i et temmelig tøft marked. Oppdrag for Statens vegvesen utgjør rundt 60 prosent av Mesta samlede oppdragsmengde. Andre oppdragsgivere representerer 40 prosent av kontraktene, og av den biten representerer oppdrag for kommuner godt over halvparten. Kommunalmarkedet er derfor svært viktig for oss, sier regiondirektøren.

Forsiden akkurat nå